Úvod »CHLADIACE KOMORY-presklené» DA388 - Chladnička na zrenie mäsa
Číslo produktu / Názov tovaru: | ||||
---|---|---|---|---|
![]() |
DA270 DA270 - Chladnička na zrenie mäsa |
NAŠA CENA 2 555,00 EUR |
Chladničky na dozrievanie mäsa DA zaistia
dozrievanie mäsa do tej najvyššej kvality. Sú vhodné
do reštauračných prevádzok , do mäsiarstiev ale aj pre
domáce použitie.
Štandardné prevedenie:
Odporúčanie:
nastavenie teploty (2 ° C) a vlhkosti (80%) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa
mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od zabitia zvieraťa)
možno použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu)
pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené
možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police
v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2-4 kg)
odporúčame nechať mäso zrieť na kosti
pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc
najlepšia doba zrenia je 25-28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne
Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou produktu)
V prípade zakúpenia soľnej dosky:
rozbaľte soľné dosky a odstráňte fóliu
položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech doprostred chladničky
každé 2-3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, ak áno, odstráňte ju
Výška v cm: | 172 | ||
Šírka v cm: | 59,5 | ||
Hĺbka v cm: | 71 | ||
Objem v litroch: | 388 | ||
Typ chladenia: | Ventilované | ||
Prevádzková teplota: | 0/+25°C | ||
Termostat: | Digitálny | ||
Napätie: | 230 V/50Hz | ||
Počet políc: | 1 | ||
Osvetlenie: | ÁNO (LED) | ||
Účinný dezinfekčný systém UVC: | ÁNO | ||
Energetická trieda: | B |